6 A legjobb C -vitamin -kiegészítők

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk.

A legtöbb ember gyümölcsöt és zöldséget fogyaszthat megfelelő C -vitamint az étrendben. Néhány ember azonban az étkezési korlátozások vagy az egészségi állapot miatt C -vitamin -kiegészítőt vesz. A

C-vitamin vagy aszkorbinsav vízben oldódó vitamin- és antioxidáns, amely nélkülözhetetlen az egészséghez. Segít az immunrendszer, a bőr és a csontok működésében, és leküzdi a szabad gyökök által okozott károkat, amelyek olyan molekulák, amelyek hátrányosan befolyásolhatják a testet.

Ez a cikk azt vizsgálja, hogy ki részesülhet a C -vitamin szedéséből, az embereknek napi mennyiségben kell fogyasztaniuk, és a piacon elérhető legjobb C -vitamin -kiegészítők közül néhányat.

Gyors linkek

 • A legjobb a vegánok számára: A C -vitamin gondozása/C
 • A legjobb egy multivitaminhoz: Ritual Postnatal
 • A legjobb A legtöbb étrendi követelményhez: C -vitamin bioflavonoidokkal
 • A legjobb egy folyékony vitaminhoz: Tiszta kapszulázások liposzómális C -vitamin folyadék
 • A legjobb por -vitaminhoz: Élethosszabbítás pufferolt C -vitamin por
 • A legjobb egy rágható vitaminhoz: Most kiegészítők narancssárga rágható C-500-vitamin

Kinek szüksége van C-vitamin-kiegészítésre?

A Nemzeti Egészségügyi Intézetek (NIH) szerint a C -vitaminhiány ritka az Egyesült Államokban.

Bár a legtöbb ember elegendő C -vitamint kaphat a gyümölcsökből és a zöldségekből, másoknak nehezen tudnak elegendő C -vitamint szerezni étrendjéből.

Azok, akiknek a C -vitamin hiánya veszélye van, a következők:

 • Idős felnőttek
 • Alkoholfogyasztási rendellenességekkel rendelkező emberek
 • Étkezési rendellenességekkel rendelkező emberek
 • A dohányzó emberek, mivel a cigarettafüst növeli a szabad gyökök által okozott károkat, ami nagyobb szükség van a C -vitaminra. /li
 • Bizonyos egészségügyi állapotú emberek, például vesebetegség, amelyhez hemodialízist igényelnek, olyan állapotokat, amelyek malabszorpciót okoznak, és bizonyos típusú rákot
 • csecsemők, akik főzött tehéntejet isznak – a hő elpusztítja a kis mennyiséget A C -vitaminból

bárki, aki aggódik amiatt, hogy hiánya van, kérheti az orvosnak a vérvizsgálatot, hogy meghatározza, mely tápanyagokra van szükség. A hosszú távú C-vitaminhiány skorbuthoz vezethet.

A C -vitaminhiány mellett néhány más ember számára is előnyös lehet, ha többet fogyasztanak e tápanyagokból. Például egyes bizonyítékok azt sugallják, hogy a C -vitamin csökkentheti a közönség súlyosságát és időtartamát.

Az NIH szerint azonban nincs meggyőző bizonyíték arra, hogy a C-vitamin befolyásolja a COVID-19-et.

A vitaminok, ásványi anyagok és étrend-kiegészítők mélyrehatóbb forrásaihoz látogasson el a dedikált hubunkra.

Mennyi C -vitaminra van szükség az embereknek?

Az NIH szerint a legtöbb ember számára a C -vitamin ajánlott napi bevitele 75–90 milligramm (mg).

Általában a vékonybél akár 100 mg C -vitamint is elnyel naponta. Miután a sejtek telítettek a C -vitaminnal, nem tudnak tovább felszívni.

Néhány ember azonban úgy gondolja, hogy nagyon nagy C -vitamin vagy „megadosing” szedése előnyös. Ez egy 1976-os cikkből fakadhat, amely azt jelzi, hogy a nagy dózisú C-vitamin meghosszabbíthatja a terminális rákban szenvedő emberek életét.

A legújabb tanulmányok azonban nem ismételték meg ezt az eredményt.

A C -vitamin -dózisok napi több mint 2000 mg -os mellékhatásokat okozhatnak, például:

 • Hasi görcsök

Az egészségi állapotoknak és azoknak, akik bizonyos gyógyszereket szednek, szintén el kell kerülniük a C -vitamin -kiegészítőket. Ezek a körülmények között szerepelnek a hemochromatosis, amely miatt a test túl sok vasat és vesekő tárolását okozza.

A C -vitamin kölcsönhatásba léphet a kemoterápiás kezeléssel.

Az Élelmiszer- és Gyógyszerügynökség (FDA) nem szabályozza a C -vitamin termékeket. Ezért fontos, hogy az emberek megvitassák az új kiegészítők bevételét egy orvossal.

Mit kell keresni egy C -vitamin -kiegészítésben

A C -vitamin többféle formája létezik a C -vitaminban általában aszkorbinsav formájában érkezik. Néhány kiegészítő azonban más formákat tartalmaz, például nátrium -aszkorbátot, kalcium -aszkorbátot vagy aszkorbinsavat bioflavonoidokkal.

Az NIH szerint a C -vitamin minden formája hasonlóan hasznos.

Különböző módon lehet az emberek szedni a C -vitamint, ideértve:

 • kapszulákat
 • rágható gumik
 • pezsgő tabletták Porok
 • Folyadékok
 • Sprays

Egyes emberek inkább a tabletták nyelésének kényelmét részesítik előnyben, míg mások inkább a port részesítik előnyben. Keverje össze italokba.

Azok az emberek, akiknek problémái vannak a tápanyagok elnyelése, inkább a szublingvális kiegészítést részesítik előnyben, mivel a test ezeket a szájban, nem pedig a bélben elnyeli.

6 C-vitamin-kiegészítők

Számos vitamintermék található a piacon, és mivel ezek nem az FDA-szabályozottak, a tisztaság, az összetevők és az adagban jelentősen eltérhetnek.

Az embereknek mindig vásárolniuk kell a C-vitamint egy jó hírű társaságtól, és gondoskodniuk kell arról, hogy a termékek harmadik féltől származó tesztelésen menjenek át. Az alábbi termékek biztonságos C-vitamin-dózisokat tartalmaznak felnőttek számára, és független minőségi tesztelésen mennek keresztül.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cikk szerzője nem próbálta meg ezeket a termékeket. Az itt bemutatott összes információ tisztán kutatás-alapú és helyes a közzététel idején.

A C -vitamin gondozása

A legjobb a vegánok számára

care/of egy vitamin -előfizetési szolgáltatás, amely személyre szabott tervet készít az egyének számára egészségügyi igényeik alapján.

A márka C -vitamin -kiegészítője több vizsgálati körben megy keresztül a biztonság biztosítása érdekében, és a márka a megbízható beszállítóktól is beszerzi összetevőit.

A kiegészítő vegán, gluténmentes és géntechnológiával módosított szervezet (GMO) -mentes, és adagonként 250 mg erjesztett C-vitamint tartalmaz.

A társaság azt javasolja, hogy naponta 1 kapszulát szedjenek. Az emberek bármikor és üres gyomoron vehetik ezt a kiegészítőt.

Előnyök és hátrányok

Ennek a terméknek számos előnye van. A vállalat minden terméket tesztel annak biztosítása érdekében, hogy biztonságosan fogyasztható legyen, és a vitaminok vegán, gluténmentesek és GMO-mentesek.

Ez azonban egy előfizetésen alapuló szolgáltatás. Azok az emberek, akik ezt a vitamint egyszeri vásárlásként akarják használni, inkább egy másik társaságtól vásárolhatnak.

Ár: A C-vitamin gondozása 7 dollárba kerül egy 30 napos kínálatért.

üzlet most

rituális postnatal

A legjobb multivitaminhoz

A rituálé egy másik multivitamin előfizetési szolgáltatás. A márka a C -vitamint használja egyes termékekben, beleértve a postnatális multivitamint is.

Mindegyik adag 25 mg C-vitamint és számos más táplálkozási kiegészítőt tartalmaz, beleértve a kolint, az omega-3 zsírsavakat, a D-vitamint és a biotint.

A rituális azt állítja, hogy összetevői nyomon követhetők, és hogy az ügyfelek a weboldalt használhatják a termékek összetevőinek pontos eredetének nyomon követésére.

A társaság azt javasolja, hogy naponta 2 kapszulát szedjenek.

Előnyök és hátrányok

Ennek a terméknek az az előnye, hogy más vitaminokat és ásványi anyagokat, például D3 -vitamin, vas és folátot tartalmaz. Ezenkívül az emberek a vitaminok összetevőit nyomon követhetik származási pontjuktól.

Ez a cég azonban előfizetési szolgáltatást is kínál. Azok az emberek, akik kiegészítőket akarnak vásárolni egyszeri vásárlásként, inkább egy másik társaságtól vásárolhatnak.

Ár: A Ritual Postnatal 35 dollárba kerül 30 adagért.

Vásároljon most

C -vitamin bioflavonoidokkal

A legtöbb étrendi igénynél a legjobb

A személyi előfizetési szolgáltatás, amely bioflavonoidokat tartalmazó C -vitamin -kiegészítést hordoz. A termék citrusfélék ízű, és elősegítheti az antioxidáns bevitel fokozását.

Minden kiegészítő 500 mg C -vitamint tartalmaz, és a biztonság biztosítása érdekében minden szakaszban minőségi tesztelésen ment keresztül. A

személyi előfizetések tartalmazzák a táplálkozási szakemberekkel folytatott konzultációkat és a személyre szabott terveket az egyes személyek egészségi állapota alapján.

A társaság azt javasolja, hogy naponta egy kapszulát vegyen.

Előnyök és hátrányok

A termék bizonyos előnyei az, hogy minőségi tesztelésen megy keresztül a biztonság biztosítása érdekében, és alkalmas a legtöbb étkezési igényre. Ez a vitamin alkalmas vegánok és vegetáriánusok számára, és a cég a leggyakoribb allergének, beleértve a búzát, a szója, a dióféléket és a tojást.

A Persona azonban egy előfizetési szolgáltatás, tehát azok, akik inkább vitaminokat vásárolnak egyszeri vásárlásként, választhatnak egy másik társaságot. Ezenkívül a vállalat nem ad árat az 1 hónapos kínálatért, hacsak valaki számlát hoz létre.

Ár: A Persona jelenleg nem jeleníti meg ezen vitaminok általános költségeit. A társaság azonban azt mondja, hogy minden adag napi 0,21 dollárba kerül.

üzlet most

tiszta kapszulások liposzómális C -vitamin folyadék

A legjobb egy folyékony vitaminhoz

A tiszta kapszulák liposzómális C -vitamin folyadékot biztosítanak 1 000 mg C -vitamin 1 teasponban És kellemes citrusfélékben jön. A társaság szerint nem GMO-összetevőket tartalmaz, és alkalmas vegánok és vegetáriánusok számára.

Ez egy liposzómális C -vitamin termék, ami azt jelenti, hogy az apró olajbuborékok tartalmazzák a C -vitamint. A vállalat azonban valószínűleg figyelembe vette ezt a termék árába, amely magasabb, mint más márkák más termékei.

A társaság a Nemzeti Higiéniai Alapítvány (NSF) és a jó gyártási gyakorlat (GMP) tanúsítvánnyal rendelkezik, és összetevőit szennyező anyagok szempontjából tesztelték.

A tiszta beágyazások azt javasolják, hogy naponta 4 csepp (1 teáskanál) vegyen be.

Előnyök és hátrányok

Ennek a terméknek a néhány előnye, hogy a vegánok és a vegetáriánusok számára alkalmas, liposzómális C -vitamint tartalmaz, hogy a bél könnyebben felszívódjon, és a vállalat az összetevőket teszteli a biztonság érdekében.

Ez a termék azonban az egyik drágább lehetőség ebben a listában.

Ár: A tiszta kapszulák liposzómális C -vitamin folyadék 36,60 dollárba kerül 24 adagért.

üzlet most

élettartam -kiterjesztés pufferolt C -vitamin por

A legjobb egy por -vitaminhoz

Néhány ember úgy találja, hogy az aszkorbinsav szedése irritálja a gyomrot. A pufferolt C -vitamin a tápanyag kevésbé savas formája, amely csökkentheti a káros hatások csökkentését.

Ennek a pornak az egyik adagja 4000 mg C -vitamint biztosít. Ez az adag nagyon magas – kétszerese annak a felső határnak, amelyet az NIH javasol.

Mivel ez a termék porként jön létre, az emberek kisebb mennyiség felhasználásával mérsékelt szintre csökkenthetik az adagot.

Az élettartam-kiterjesztés szintén NSF- és GMP-tanúsítvánnyal rendelkezik, és elemzési tanúsítványt állít elő minden elkészített termékhez.

A cég azt javasolja, hogy naponta 1 lekerekített teáskanál keverjen egy pohár vízbe.

Előnyök és hátrányok

A termék bizonyos előnyei az, hogy a vállalat minden terméket biztonságosság érdekében tesztel, és kevésbé savas C -vitamin formát használ, ami csökkentheti a gyomor irritációját. Ezenkívül, mivel ez a vitamin por formájában van, egy személy csökkentheti az adagot követelményei szerint.

Ennek a terméknek az egyik adagolása kétszerese annak a felső határnak a képét, amelyet az NIH javasol. Azok az emberek, akik nagy mennyiségű C -vitamint vesznek be, mellékhatásokat tapasztalhatnak.

Ár: Az élettartam-meghosszabbítás pufferolt C-vitamin por 21 USD, 84 napos ellátás esetén.

üzlet most

most kiegészítik a narancssárga rágható C-500-vitamint

A legjobb egy rágható vitaminhoz

Azok az emberek, akik nem szeretik a tabletták nyelését, inkább a rágható vitamint részesítik előnyben. Ez a termék 500 mg C -vitamint szállít rágható tablettánként. Egy személy akár 2 tablettát is igénybe vehet naponta.

A termék mentes a szokásos allergénektől és alkalmas a vegánok számára. Tartalmaz néhány cukrot és természetes édesítőszert, bár adagonként csak 1 gramm. A tabletták természetes narancssárga ízűek.

A weboldal szerint most meghaladja a GMP szabványokat, és teszteli az összes nyers alapanyagot a biztonság és a tisztaság érdekében.

A cég azt javasolja, hogy naponta 1–2 -szer készítsen egy táblagépet.

Előnyök és hátrányok

Ennek a terméknek az az előnye, hogy rágható. Néhány embernek könnyebb lehet rágható vitamint szedni, mint egy kapszulát nyelni. Ezenkívül most az összes összetevőt teszteli a biztonságuk biztosítása érdekében.

Ez a termék azonban tartalmaz cukrot és természetes édesítőszereket. Noha a termékben a cukrok száma alacsony, egyesek inkább olyan vitamint vásárolhatnak, amely nem tartalmaz cukrot.

Ár: Most kiegészítik a narancssárga rágó C-500-vitamint 14,99 dollárba kerülnek 100 rágható tabletta számára.

üzlet most

A C -vitamin többféle módja a C

több gyümölcsöt és zöldséget eszik a legjobb módja annak, hogy valaki a C -vitamin -bevitel természetesen növelje.

Az NIH sugg