45 éves vagyok, súlya 165 font, és a testzsír -százalékom körülbelül 15%.

4. lépés: Tegye agytalanná

Ha nem kényelmes és könnyű, akkor nem fog ragaszkodni a változáshoz.

Ha nem kényelmes és könnyű, akkor nem fog ragaszkodni a változáshoz. Ha ismétlődő célja van, kapcsolja össze valamivel, amit már rutinszerűen csinál. Ehhez gyakran bizonyos változásokat igényel a környezetben, hogy beépítse a jelzéseket vagy az emlékeztetőket. Például, ha a cél az, hogy ne felejtsen el egy gyakran elfelejtett gyógyszert szedni, összekapcsolja azt a fogak reggeli mosásával, és tegye a palackot a fogkefe mellé a gyógyszerszekrénybe.

A környezet vagy a rutin megváltoztatása a dolgok kényelmessé tétele érdekében az elején jelentős kellemetlenségeket igényelhet. Lehet, hogy például egy kis időt kell befektetnie az edzőterem tagságának a közeli helyre történő megváltoztatásához, nem pedig a régi irodájának. De ha egyszer mindent automatizálnak, összekapcsolnak és kényelmesek, a már megalapozott szokásai beindulnak és átveszik, mint például a Blob elárasztva és asszimilálva az új célt (de jó értelemben). : Rosszul és kínosnak érzi magát kezdetben

Az első néhány alkalommal, amikor szinte bármi újat csinál, nem lesz különösebben kifizetődő. Az első Pilates osztályban nem fogja tudni, hogy milyen felszerelést kell letölteni. Az első könyvklub -találkozója kínos lesz. A gyermekek könyvének megírásának kísérlete során valószínűleg a Facebookon szörfözni fog. Nem számít, mit próbálsz, valószínűleg szorongsz. Itt van, ahol ösztönzik a tökéletlenséget. Adj magadnak engedélyt, hogy tévedjen, csavarja be, és rosszul csinálja. Csak jelenítse meg a megjelenést, finomítsa a rendszert, és nézze meg, mi történik.

Tehát ott megyünk. Elkötelezze magát a változás mellett, kezdje el 5 lépéssel, érje el a győzelmet.

Hé, talán Isten vagy istennő vagy! >

oldalak

«első‹ előző12 Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját mentálhigiénés szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett mentálhigiénés szakembert minden egyes kérdés és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ellen Hendriksen, PhD

dr. Ellen Hendriksen volt a hozzáértő pszichológus podcastja 2014 és 2019 között. Klinikai pszichológus a Bostoni Egyetem szorongás- és kapcsolódó rendellenességeinek (CARD) központjában. Ph.D. az UCLA -n, és befejezte képzését a Harvard Medical School -ban. Tudományos alapú, nulla ítéletének megközelítése rendszeresen szerepel a pszichológia, a Scientific American, a Huffington Post és sok más média. Debütáló könyve, a How To Youred Oder: Csendesse meg a belső kritikáját és a társadalmi szorongás feletti emelkedést 2018 márciusában tették közzé. És mikor van rendben várni? Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. Ki kell találnunk, mit mondanak az emberek, amikor nem mondják el. Például, amikor egy ember jön az irodába, mondván: „Mellkasi fájdalmam van”, általában valóban azt kérdezik: „Szívrohamom van?”

Mikor kell aggódnia a fejfájás miatt ? Amikor valaki fejfájással jön az irodába, gyakran aggódik valami komolyabb: agydaganatok, aneurizmusok vagy más ijesztő dolgok miatt. Az én feladatom, hogy nem csak kitaláljam, mi okozza a fejfájást, hanem az, hogy megnyugtassa az embereket, hogy nem fognak meghalni valami szörnyűből. Ez a „mikor kell aggódni” sorozatom újabb részlete, amely tanácsot ad neked arról, hogy mikor van otthon maradni, és mikor kell futnia az orvoshoz. > A súlyos fejfájás hirtelen kezdete, különösen az, amely felébreszti Önt a rendszeres fejfájás kezdetétől, 50 éves kor után, súlyos fejfájás reggel, amelyet az ember normál fejfájásfájdalmának bármilyen jelentős változása kíséri, amelyet súlyos fejfájásnak nevez vagy a „A legrosszabb fejfájás valaha” fejfájás, zavart vagy más mentális állapotváltozások kíséretében a vörös szemek fejfájásához kapcsolódó fejfájáshoz-különösen akkor, ha a fejfájás az idő múlásával rosszabbodik, ahogy a múlt héten mondtam a „Rejtély-diagnózisomban ”Cikk, az első lépés annak kitalálásának, hogy mi folyik itt, a tünet története. Itt vannak a kérdések, amelyeket fel kell tennie magának, hogy meghatározza, hogy aggódnia kell -e.

Mennyire rossz a fejfájás?

Mikor kezdődött?

jön és megy, vagy állandó?

Mikor történik?

Vannak -e más jelentős tünetek a fejfájással együtt?

A fejfájás, amelynek nem kell aggódnia a kevésbé súlyos fejfájás

/p>

sinus fejfájás

feszültség fejfájás

Az alábbiakban részletesebben lefedem őket, hogy felismerhesse ezeket a különféle nem-komoly fejfájást. –

oldalak

12Next ›Utolsó» Kérjük, vegye figyelembe, hogy az összes tartalom szigorúan csak információs célokra szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, és nem helyettesíti a saját személyes egészségügyi szolgáltatója általi orvosi megítélést vagy érvelést. Kérjük, mindig kérjen engedéllyel rendelkező orvosot az Ön területén az összes egészséggel kapcsolatos kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

valójában a fehérjetől függ. Get-Fit Guy elmagyarázza, hogyan lehet megbizonyosodni arról, hogy az edzés utáni snack nem tartalmazza az Ön számára rossz összetevőket. Működnek -e az izomépítő kiegészítők? Megtudhatja, hogy az izom hozzáadásának egyik nagyon hatékony módja az étrend fehérjével történő kiegészítése.

Mivel azonban a jövő héten egy podcast -epizódban fogok megbeszélni, vannak olyan dolgok egy edzőteremben, amely szabotálhatja az egészségét, és a fehérjebárok az egyik. Ha megnézi az átlagos protein sáv címkéjét, akkor olyan elemeket láthat, mint például:

magas fruktóztartalmú kukoricaszirup

frakcionált pálmamagolaj, repceolaj ezt a hiperhivatkozást és hidrogénezett zsírok

Mesterséges édesítőszerek (szukralóz, acesulfame kálium)

búza, rizs vagy más finomított cukrok, például nádszirup

cukor alkoholok, például maltitol -szirup, xilitol, szorbitol, Lactitol, mannitol és eritritol

Mivel a Nutrition Diva egyetért, ezek egyike sem segít a fogyásban, vagy nagyon jól érzi magát, miután megette őket. és a mesterséges édesítőszerek hátrányai

Jobb választás lenne, ha a rúdok természetes alapanyagokat és minimális édesítőszereket használnak. Vagy egyszerűen készítsen saját rázást egészséges fehérjeporral, mivel a fehérjeporoknak kevesebb töltőanyag és édesítőszer lehet. Csak bölcsen válassza ki a fehérjeport.

Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. Családtagként a szeretteinek a mentálhigiénés kezelésére ösztönözve az egyik legvékonyabb sztrájk, amellyel járhatunk. A tét magas, a téma érzékeny, és az évekig tartó stresszes családi dinamika elkerülhetetlenül játszik szerepet. Mit kell tenni? A hozzáértő pszichológus, Dr. Ellen Hendriksen nagyszerű tanácsokat kap Gabe Howard mentálhigiénés ügyvédtől a családtagok szerepéről a szeretett mentális egészség helyreállításában. Játsszon szünet Hallgassa meg, hogyan segíthetünk egy szeretett embernek, aki mentális betegségben szenved. Ha szeretné hallgatni az audiót, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot.

„Jól vagyok!” “Nem vagyok az őrült – te vagy!” “Nincs szükségem segítségre!” Túl gyakran, ha egy szeretteit ösztönözni a mentálhigiénés kezelést, hosszú élettartamú kemény érzésekkel jár, és senki sem kapja meg a szükséges segítséget, vagy megérdemli. Hogyan lehet megkerülni a kifogást? Írja be Gabe Howard mentálhigiénés ügyvédet.

Vásároljon most

Amazon munkatársként és a bookshop.org leányvállalatként, a QDT a minősített vásárlásokból keres. bipoláris és szorongásos rendellenességek. Gabe a díjnyertes podcast, a Psych Central Show, valamint egy másik podcast, a bipoláris, a skizofrén és a podcast társigazgatója-nagyon könnyű kitalálni, hogy miről szól. Mindkettőt megtalálhatja, bárhová is szeretné megszerezni a podcastjait. Megtalálhatja online otthonát a Gabehoward.com webhelyen, és a feleségével és a Mini-Schnauzer-vel, az Ohio-i Columbusban, az Ohio-i Columbusban,

Ellen Hendriksen hozzáértő pszichológussal folytatott beszélgetés során Gabe személyes tapasztalataiból és és a hozzáértő pszichológussal folytatott beszélgetésben, és A mentálhigiénés képviselőjeként töltött évei, hogy felajánlják azt, ami valóban működik a családtagok mentális egészségkezelés elfogadásában és fenntartásában. szerette, hogy orvosi ellátást kérjen, beleértve a hasznos kifejezéseket is, hogy megpróbálja, ha a kezdeti kísérletek kudarcot vallnak, amikor rendben van, ha becsapnak valakit az orvosi segítségnyújtáshoz (és hogy ez olyan, mint egy részeg sofőrrel foglalkozni), a bélben való bízás fontosságát, de nyitott lehetőséget hagyva. Hogy tévedsz, miért az „i” állítások sokkal hatékonyabbak, mint a „te” állítások, miért olyan fontos a kis nővérek – vagy azzal egyenértékűek – a gondozók számára a család dinamikájában, annak fontosságát, hogy az utat modellezzük azáltal, hogy a terápiát végezzük el, mi gyógyulás a mentális betegségből valóban úgy néz ki, mint

Hallgassa meg a teljes interjút Gabe -val és Ellen -rel a cikk audio lejátszójával, vagy bárhol, ahol szeretné megszerezni a podcastjait. A társadalmi szorongás felett. Szerezzen még hozzáértőbb tippeket, hogy boldogabb és egészségesebb legyen azáltal, hogy feliratkozik a podcastra az iTunes -on vagy a Stitcher -en, vagy minden egyes epizódot egyenesen a beérkező levelek mappájába szállítson, amikor feliratkozik a hírlevélre. Kövesse a Facebookon és a Twitteren.

Szeretne hozzáértőbb pszichológust? Feliratkozás az alábbiakban.

Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját mentálhigiénés szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett mentálhigiénés szakembert minden egyes kérdés és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ellen Hendriksen, PhD

dr. Ellen Hendriksen volt a hozzáértő pszichológus podcastja 2014 és 2019 között. Klinikai pszichológus a Bostoni Egyetem szorongás- és kapcsolódó rendellenességeinek (CARD) központjában. Ph.D. az UCLA -n, és befejezte képzését a Harvard Medical School -ban. Tudományos alapú, nulla ítéletének megközelítése rendszeresen szerepel a pszichológia, a Scientific American, a Huffington Post és sok más média. A debütáló könyve, a How To Your Oder: Csendes a belső kritikusod és a társadalmi szorongás feletti emelkedés, 2018 márciusában jelent meg. percben olvassa el a

kérdezze

meg a get-fit srácot: Hogyan veszíthetek el a testzsírt és hozzáadhatom az izmokat? hallgató és elmagyarázta, hogy ha az elsődleges cél az izomépítés, akkor a kardiovaszkuláris testmozgás gátolja ezt az erőfeszítést. ) Ahol mintegy 650 kalóriát költök, és a másik három napon, súlyokat emelek (lábak/hátsó-bi/mellkas-váll-tri). 45 éves vagyok, súlya 165 font, és a testzsír -százalékom körülbelül 15%. Általában naponta mintegy 500 nettó kalóriát eszek, mint a karbantartási súlyom (azaz 2300 kcal + 650 kcal – 500 kcal), azzal a gondolattal, amely hetente 1 fontnak felel meg a fogyásnak. Szeretném, ha mindkettő 12% -ra csökkentené a testzsírot (remélve, hogy felfedez egy kis abs -t), és hozzáadjon egy kis izomot. Rosszul megyek -e a dolgokra?

Amikor figyelmeztetem a kardio elvégzését, hangsúlyozni kell, hogy ez a tanács azoknak szól, akik valóban maximalizálni akarják az izmokat – általában ez a populáció a labdarúgóból, az erőből, az erőből és Power sportolók, vagy olyan emberek, akik csak megpróbálnak felkelni.

De ha a cél, mint az Oriel, egyidejűleg zsírveszteség és izomnövekedés, a nagy intenzitású kardiovaszkuláris intervallumok és a súlyzós edzés kombinációjának felhasználásával, hasonlóan a csomagtartó -táborhoz vagy az edzéshez, amelyet a legjobban leírtam. A zsírégetés edzése? Megkapja a kívánt eredményeket! Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. A saját pedikűr otthoni készítése könnyebb, mint gondolnád, és nagy dollárt takarít meg a körömszalonban. Ez kényeztetést okoz, és a lábad fantasztikusan néz ki, függetlenül attól, hogy szandálszezonra szól, vagy csak akkor látja őket, ha leveszi a zoknit! Így lehet önmagát csinálni egy szalonminőségű pedikűrnek, a szalonár nélkül!

Bruce és Jeanne Lubin, aki tudta? 2016. április 25. 2-perces olvasás

1. lépés: Hogyan lehet fehéren a sárga körmöket fehéren fehéren

Sárga körmöktől szenvedni? Miután eltávolította a korábbi lengyeleket, hozza vissza a természetes csillogást néhány fehérítő fogkrém segítségével! Vigye fel a fogkrémet a körmökre, és hagyja ülni egy órát (tökéletes alkalom arra, hogy felzárkóztasson egy jó könyv vagy TV -műsor).